Algemene informatie


Tennissen bij TV Mariahoeve betekent: het hele jaar door actief zijn op zowel gravel- als smashcourtbanen. TV Mariahoeve organiseert gedurende het jaar diverse tennisgerelateerde activiteiten en biedt leden de mogelijkheid om aan de KNLTB-competitie deel te nemen.


Adres

TV Mariahoeve speelt op Sportcentrum Mariahoeve.
Het Kleine Loo 12
2592 CE Den Haag


Speelmogelijkheden

Alle 23 banen (13 smashcourt en 10 gravel) zijn beschikbaar voor leden van TV Mariahoeve. De 13 banen aan de voorkant hebben verlichting. Er kan gespeeld worden (afhankelijk van je lidmaatschap) tijdens openingstijden van het park: maandag t/m vrijdag 08:00 – 23:00 uur, zaterdag 08:00 – 20.00 uur, zondag 08:00 – 18:00 uur.


Introduceren

Het is mogelijk iemand te introduceren. Dit kun je regelen aan de bar van het sportcentrum, voordat je de baan op gaat. Je kunt meerdere malen iemand introduceren. Introduceren is alleen mogelijk wanneer er genoeg baancapaciteit is. Leden hebben voorrang op niet-leden en introducees.


Tennislessen

TV Mariahoeve organiseert geen tennislessen, maar je kunt er wel voor op ons tennispark terecht. Tennislessen zijn rechtstreeks te regelen via Sportcentrum Mariahoeve.


A WordPress.com Website.

Up ↑

%d bloggers like this: