Algemene informatie


Tennissen bij TV Mariahoeve betekent: het hele jaar door actief zijn op zowel gravel- als smashcourtbanen. TV Mariahoeve organiseert gedurende het jaar diverse tennisgerelateerde activiteiten en biedt leden de mogelijkheid om aan de KNLTB-competitie deel te nemen.


Adres

TV Mariahoeve speelt op Sportcentrum Mariahoeve.
Het Kleine Loo 12
2592 CE Den Haag


Speelmogelijkheden

Alle 20 banen (10 smashcourt en 10 gravel) zijn beschikbaar voor leden van TV Mariahoeve. De 10 banen aan de voorkant hebben verlichting. Er kan gespeeld worden (afhankelijk van je lidmaatschap) tijdens openingstijden van het park: maandag t/m vrijdag 08:00 – 23:00 uur, zaterdag 08:00 – 20.00 uur, zondag 08:00 – 18:00 uur.


Contributie

De contributie voor het verenigingsjaar 2023-2024 is afhankelijk van de kaart en de bijbehorende speelmogelijkheden die je wenst. 

Hier vind je de abonnementen waaruit je in 2023 kunt kiezen.

Wil je lid worden? Meld je hier aan!

Na je aanmelding sturen we je een e-mail ter completering van je gegevens.


  • Met de All-inkaart kun je van maandag t/m vrijdag spelen van 9.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 18.00 uur.
  • Met de Dagkaart kun je van maandag t/m zondag spelen van 09.00 tot 18.00 uur en meedoen aan de tossavond/rackettrekken.
  • Het zomerseizoen loopt van medio maart tot 1 oktober. Het winterseizoen loopt van 1 oktober tot medio maart.

Introduceren

Het is mogelijk iemand te introduceren. Dit kun je regelen aan de bar van het sportcentrum, voordat je de baan op gaat. Je kunt meerdere malen iemand introduceren. Introduceren is alleen mogelijk wanneer er genoeg baancapaciteit is. Leden hebben voorrang op niet-leden en introducees.

Statuten

Informatie over rechten en plichten vind je in de statuten van TV Mariahoeve.


Huishoudelijk reglement

TV Mariahoeve beschikt over een huishoudelijk reglement.


Tennislessen

TV Mariahoeve organiseert geen tennislessen, maar je kunt er wel voor op ons tennispark terecht. Tennislessen zijn rechtstreeks te regelen via Sportcentrum Mariahoeve.


%d bloggers like this: