Nieuws


Tennis in tijden van corona

Sinds 29 april mag de jeugd, met naleving van een streng protocol, weer sporten op Sportcentrum Mariahoeve. We hopen natuurlijk dat ook de volwassenen snel weer mogen tennissen. Zodra er nieuws is, komen we bij onze leden op de lijn over de mogelijkheden!

Apres-ski toernooi groot succes!

Op 18 januari 2020 werd het jaarlijkse wintertoernooi gespeeld. Het thema van dit jaar was: apres-ski. Deze editie stond daarnaast in het teken van de samenvoeging van LTV BES en TV Wilhelmus tot TV Mariahoeve. Er werd gespeeld in combinaties van oud LTV BES en oud TV Wilhelmus spelers, zodat we elkaar ook gelijk beter leren kennen. De dag werd afgesloten met de eerste ALV van TV Mariahoeve en een gezellig gezamenlijk diner. Met recht een goede start van het nieuwe jaar!


ALV 18 januari en competitie-indeling voorjaar 2020 bekend

Per 1 januari jl. zijn LTV BES en TV Wilhelmus officieel samengegaan en heten we TV Mariahoeve. Het interim-bestuur wenst alle leden een sportief en succesvol 2020 toe!  De definitieve agenda voor de eerste ALV van TV Mariahoeve op zaterdag 18 januari 2020 (aanvang 17:00) is op zondag 12 januari per e-mail rondgestuurd naar alle leden. Op deze ALV wordt o.a. het nieuwe bestuur benoemd. Op deze middag vindt ook het Après-ski toernooi plaats (vanaf 14:00). 

Daarnaast is ook de competitie-indeling voor de voorjaarscompetitie is inmiddels bekend (onder voorbehoud van goedkeuring door de KNLTB). Deze vind je terug onder Competitie.

We zien jullie graag zaterdag a.s. op de eerste ALV van onze nieuwe vereniging. Vragen over deze email? Stuur je vraag naar tvmariahoeve@gmail.com.

Met sportieve groet, 

Het interim-bestuur van TV Mariahoeve.  

%d bloggers like this: