Nieuws


Inschrijven voorjaarscompetitie 2022

We hebben al zin in het voorjaar, want dan mogen we weer competitie spelen! Zie hier de speeldata. Schrijf je je in? Dat kan zowel met een team als individueel (in dat geval proberen we een team samen te stellen), uiterlijk 20 december, via het Inschrijfformulier voorjaarscompetitie.

Terugblik Bockbiertoernooi

Dit jaar konden we weer het traditionele Bockbiertoernooi organiseren.Het enthousiasme was zo groot dat binnen korte tijd de inschrijving vol was. 120 deelnemers stonden te trappelen om te tennissen, te sjoelen en aan de quiz mee te doen. Met behulp van de bockbiertjes tussendoor en broodjes worst en soep werd de stemming steeds beter.

Door de zeer laat afgekondigde Covid-maatregelen moesten we op stel en sprong de band en het feest afzeggen en het programma inkorten. Ook de horeca van het park moest snel schakelen. Ondanks de beperkingen was dit toernooi een daverend succes en we kijken nu alweer uit naar de volgende editie!

Zie Foto’s – TV Mariahoeve.

Bockbiertoernooi zaterdag 13 november 2021

Ons Bockbiertoernooi beleeft dit jaar zijn 6e editie! Voor EUR 22,50 heb je tennis, gezelligheid, 3 bockbiertjes (of wijntjes of alcoholvrije drankjes), een stamppot-maaltijd én een optreden van de Lapré Band. Het is een populaire activiteit, dus schrijf je snel in via bockbiertennistoernooi@hotmail.com.

Finaleweekend Clubkampioenschappen 11 en 12 september 2021

Kom je kijken dit weekend? Op zaterdag 11 september begint de eerste wedstrijd om 11.00 uur en de laatste om 14.30 uur, en op zondag 12 september vinden de finales plaats. Zie mijnknltb.toernooi.nl voor de planning.

Clubkampioenschappen 2 t/m 12 september: inschrijven t/m 27 augustus

Gespeeld worden: heren enkel, dames enkel, heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. Je kan meedoen aan maximaal 2 onderdelen. We proberen iedereen zo veel mogelijk partijen te laten spelen. Schrijf je snel in via mijnknltb.toernooi.nl.

Toernooi ‘Doe weer eens normaal’ op 10 juli

De activiteitencommissie is blij eindelijk een ‘normaal’ toernooi te kunnen organiseren (sporten plus gezelligheid!): op zaterdag 10 juli, van 14.00 tot 17.00 uur is het zover! We sluiten af met een borrel. Sportcentrum Mariahoeve houdt een heerlijke BBQ (prijs EUR 17,50, betaling vooraf aan de bar).

Meld je vóór 2 juli aan via activiteiten@tvmariahoeve.nl, onder vermelding van je naam en de speelsterkte van jou en je partner, en geef aan “toernooi + BBQ”, “alleen toernooi” of “alleen BBQ”.

Ga los met de toss!

Sinds 20 april 2021 organiseren we twee toss-momenten per week: op dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur en op zondag van 14.00 tot 16.00 uur. Vanwege de corona-restricties geldt een maximum aantal deelnemers. Je dient je van tevoren in te schrijven: via onze Whatsapp groep sturen we iedere keer een aanmeld-link. Zie hier nadere informatie over de toss.

Clubkleding, uitgebreid aanbod

In 2020 konden we alle leden een gratis shirt aanbieden dankzij sponsoring van de firma Van de Kolk. Wat was het een leuk gezicht om op het park, tijdens de competitie en op toernooien, onze club zo duidelijk herkenbaar vertegenwoordigd te zien! Het aanbod clubkleding is inmiddels uitgebreid met een comfortabel vest. Op zaterdag 17 april van 14.00 tot 16.00 uur en dinsdag 20 april van 19.00 tot 21.00 uur houden we corona proof pasmomenten op het sportcentrum. Je kunt ook je bestelling plaatsen bij Macaré Sport bij de ingang van het sportcentrum en daar ook ophalen en betalen. Zie hier het aanbod.

Geslaagde clubkampioenschappen!

We blikken terug op een gezellige finaledag, met leuke wedstrijden, fair play én enthousiast publiek. De foto’s zeggen genoeg!

Finaledag clubkampioenschappen + toss op zondag 6 september!

Op 6 september verbinden we de finaledag van de clubkampioenschappen met een gezellige tossmiddag.

Heb je door omstandigheden niet kunnen deelnemen aan de clubkampioenschappen of lig je er al in een vroeg stadium uit dan kun je alsnog meedoen met een toss van 13.30 tot 16.00 uur. We spelen wedstrijden van een half uur en delen zoveel mogelijk in op niveau.

Tussendoor kun je de finalisten enthousiast aanmoedigen en na de prijsuitreiking proosten we op de winnaars.

Meld je voor 5 september aan via activiteiten@tvmariahoeve.nl zodat we weten hoeveel banen we moeten reserveren.

Winnaars onderlinge competitie zomer 2020

Na veel leuke wedstrijden zijn de winnaars van de poules bekend en zij kunnen dan ook op eeuwig durende roem rekenen binnen onze vereniging! Een overzicht van de winnaars vind je onder Toernooien.

Sponsoring door VANDEKOLK Hypotheken

Op 18 juli hebben onze voorzitter en penningmeester een sponsorcontract ondertekend met Jaap van de Kolk van VANDEKOLK Hypotheken, Pensioenen en Verzekeringen B.V.

VANDEKOLK sponsort onze t-shirts voor de competitie. VANDEKOLK sponsort ook badmintonvereniging DropShot die op hoog niveau speelt. Natuurlijk heeft onze sponsor wel oren naar het op hoog niveau spelen van T.V. Mariahoeve!

Dinsdagavond, toss-avond!

Vanaf 7 juli gaan we weer tossen! Een goede gelegenheid om mede-tennissers te leren kennen, en voor alle niveaus. Neem je KNLTB-pasje mee. Heb je dat nog niet? Haal het op bij de bar van Sportcentrum Mariahoeve.
Tot ziens op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur!

Classic Tennis Dubbeltoernooi op 18 juli!

De corona-maatregelen zijn weer wat versoepeld. Helaas kon de Mariahoeve Open dit jaar niet doorgaan, maar het Sportcentrum Mariahoeve organiseert een gezellig dubbeltoernooi: het Classic Tennis Dubbeltoernooi!

Zaterdag 18 juli, 12.00 – 16.00 uur.
Dresscode: Volledig witte tennisoutfit
Kosten: EUR 12,50 p.p., inclusief lunch en een drankje
Geef je uiterlijk 16 juli op via activiteiten@sportcentrummariahoeve.nl en vermeld je naam, speelsterkte en e-mailadres. Je kan als duo inschrijven, maar individueel mag ook.

Tennis in tijden van corona

Sinds 11 mei kunnen we gelukkig weer volop tennissen! Houd er rekening mee dat je van tevoren telefonisch een baan moet reserveren bij Sportcentrum Mariahoeve, via 070-3857947. Zie het coronaprotocol op de website van het sportcentrum.

Onderlinge competitie

In de winter hadden we een après-ski toernooi. Vanwege het niet doorgaan van de voorjaarscompetitie en toernooien, organiseren we deze zomer een onderlinge competitie. We hopen deze competitie op 16 augustus feestelijk af te sluiten (als de corona-richtlijnen dat toelaten)!


%d bloggers like this: