Nieuws


Clubkleding, uitgebreid aanbod

In 2020 konden we alle leden een gratis shirt aanbieden dankzij sponsoring van de firma Van de Kolk. Wat was het een leuk gezicht om op het park, tijdens de competitie en op toernooien, onze club zo duidelijk herkenbaar vertegenwoordigd te zien! Het aanbod clubkleding is inmiddels uitgebreid met een comfortabel vest. Op zaterdag 17 april van 14.00 tot 16.00 uur en dinsdag 20 april van 19.00 tot 21.00 uur houden we corona proof pasmomenten op het sportcentrum. Je kunt ook je bestelling plaatsen bij Macaré Sport bij de ingang van het sportcentrum en daar ook ophalen en betalen. Zie hier het aanbod.

Geslaagde clubkampioenschappen!

We blikken terug op een gezellige finaledag, met leuke wedstrijden, fair play én enthousiast publiek. De foto’s zeggen genoeg!

Finaledag clubkampioenschappen + toss op zondag 6 september!

Op 6 september verbinden we de finaledag van de clubkampioenschappen met een gezellige tossmiddag.

Heb je door omstandigheden niet kunnen deelnemen aan de clubkampioenschappen of lig je er al in een vroeg stadium uit dan kun je alsnog meedoen met een toss van 13.30 tot 16.00 uur. We spelen wedstrijden van een half uur en delen zoveel mogelijk in op niveau.

Tussendoor kun je de finalisten enthousiast aanmoedigen en na de prijsuitreiking proosten we op de winnaars.

Meld je voor 5 september aan via activiteiten@tvmariahoeve.nl zodat we weten hoeveel banen we moeten reserveren.

Winnaars onderlinge competitie zomer 2020

Na veel leuke wedstrijden zijn de winnaars van de poules bekend en zij kunnen dan ook op eeuwig durende roem rekenen binnen onze vereniging! Een overzicht van de winnaars vind je onder Toernooien.

Sponsoring door VANDEKOLK Hypotheken

Op 18 juli hebben onze voorzitter en penningmeester een sponsorcontract ondertekend met Jaap van de Kolk van VANDEKOLK Hypotheken, Pensioenen en Verzekeringen B.V.

VANDEKOLK sponsort onze t-shirts voor de competitie. VANDEKOLK sponsort ook badmintonvereniging DropShot die op hoog niveau speelt. Natuurlijk heeft onze sponsor wel oren naar het op hoog niveau spelen van T.V. Mariahoeve!

Dinsdagavond, toss-avond!

Vanaf 7 juli gaan we weer tossen! Een goede gelegenheid om mede-tennissers te leren kennen, en voor alle niveaus. Neem je KNLTB-pasje mee. Heb je dat nog niet? Haal het op bij de bar van Sportcentrum Mariahoeve.
Tot ziens op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur!

Classic Tennis Dubbeltoernooi op 18 juli!

De corona-maatregelen zijn weer wat versoepeld. Helaas kon de Mariahoeve Open dit jaar niet doorgaan, maar het Sportcentrum Mariahoeve organiseert een gezellig dubbeltoernooi: het Classic Tennis Dubbeltoernooi!

Zaterdag 18 juli, 12.00 – 16.00 uur.
Dresscode: Volledig witte tennisoutfit
Kosten: EUR 12,50 p.p., inclusief lunch en een drankje
Geef je uiterlijk 16 juli op via activiteiten@sportcentrummariahoeve.nl en vermeld je naam, speelsterkte en e-mailadres. Je kan als duo inschrijven, maar individueel mag ook.

Tennis in tijden van corona

Sinds 11 mei kunnen we gelukkig weer volop tennissen! Houd er rekening mee dat je van tevoren telefonisch een baan moet reserveren bij Sportcentrum Mariahoeve, via 070-3857947. Zie het coronaprotocol op de website van het sportcentrum.

Onderlinge competitie

In de winter hadden we een après-ski toernooi. Vanwege het niet doorgaan van de voorjaarscompetitie en toernooien, organiseren we deze zomer een onderlinge competitie. We hopen deze competitie op 16 augustus feestelijk af te sluiten (als de corona-richtlijnen dat toelaten)!


%d bloggers like this: